Archeologiemiddag ‘Sluis op de Schop’

Op zaterdag 6 oktober 2018 vindt de archeologiemiddag ‘Sluis op de Schop’ plaats in het Belfort te Sluis.
Hoe gaan we om met archeologie in Sluis?
Tussen 12.30 en 18.00 uur laat de gemeente Sluis zien hoe zij dat doet en welke mooie resultaten onderzoeken hebben opgeleverd.

De bodem van onder meer Aardenburg, Oostburg, Sint Anna ter Muiden en Sluis is de laatste jaren flink ‘geroerd’.
Niet alleen door bouwprojecten en infrastructurele werken, maar ook door uitvoerig wetenschappelijk onderzoek.

Zowel professionele archeologen van de gemeente en opgravingsbedrijven als wetenschappers geven deze middag boeiende lezingen.
Veel van de resultaten zijn nog niet eerder vertoond, dus er is zeker een aantal primeurs te zien!

Aanmelden voor deze middag kan tot uiterlijk 1 oktober 2018 via jgerrits@gemeentesluis.nl.
Bekijk de uitnodiging voor meer informatie.