Gemeente Sluis optimaliseert per 1 februari 2018 voor u de dienstverlening op het gebied van (vergunningsvrij) bouwen en omgevingsvergunningen

Dit doen wij door met u te gaan werken op afspraak.
De laatste jaren is de bouwregelgeving enorm in ontwikkeling.
Door te werken op afspraak kunnen wij u beter informeren en van dienst zijn met het beoordelen van uw bouwplannen.
Om tot een goede beoordeling te komen, vragen wij u om uw plannen van tevoren aan ons kenbaar te maken.
Tijdens de afspraak helpen wij u dan graag middels persoonlijk advies bij vraagstukken rondom uw plannen.
Om u goed van dienst te kunnen zijn vragen wij u vriendelijk minimaal één werkdag van tevoren een afspraak te maken met de afdeling Vergunningen tussen 8.30 en 13.00 uur.
Dit kan via telefoonnummer 140117 (vanuit het buitenland +31 117 - 457 000) of door een e-mail te sturen aan omgevingsvergunning@gemeentesluis.nl.