Lintjesregen 2018

Burgemeester Marga Vermue reikte, namens Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, tijdens Lintjesregen op 26 april zes Koninklijke onderscheidingen uit.
Zij verraste de gedecoreerden thuis of op locatie.

Rudy van Gaelen uit Aardenburg heeft zijn Koninklijke onderscheiding (Lid in de Orde van Oranje Nassau) opgespeld gekregen voor zijn jarenlange inzet als vrijwilliger van de brandweer Aardenburg, de Koninklijke Muzieksociëteit 'Aardenburgsche Fanfaren', de Aardenburgse Carnavalsstichting De Nachtuuln, het Sinterklaascomité, Volleybalclub 'de Kikkers', Oranjecomité en als beheerder van het Dorpshuis Aardenburg.

Carlo de Baerdemaeker uit Aardenburg heeft een lintje (Lid in de Orde van Oranje Nassau) ontvangen voor zijn jarenlange inzet voor de EHBO-vereniging Aardenburg, het Jongerenkoor Aardenburg, Vakbond FNV Bouw, Regio Zuidwest, de Aardenburgse Voetbalvereniging (AVC), Volleybalclub "De Kikkers" Aardenburg en als bestuurslid van het District Sectie Arbitrage, afdeling Nevobo Zeeland.

Bram Hoogesteger uit Aardenburg is Koninklijk onderscheiden (Lid in de Orde van Oranje Nassau) voor zijn jarenlange inzet voor de Aardenburgse Bridge Groep, de Aardenburgse Bridge Club' de Kaaipoort' en als medeorganisator diverse Bridgedrives, de Aardenburgse Tafeltennis Vereniging Aardenburg, het CDA Aardenburg, de Aardenburgse Voetbalclub (AVC), Tennisclub SJEF, Ouderraad RKBS Op Dreef, het Peperneutencomité, het Mannenkoor en R.K. Kerk Aardenburg.

Jan Pleijte werd Koninklijk onderscheiden (Lid in de Orde van Oranje Nassau) voor zijn jarenlange inzet voor Stichting Cultureel Aardenburg, Stichting Commissie tot Beheer der vm. St. Janshuis en Dischgoederen in Aardenburg, de Probusclub Zeeuws-Vlaanderen en de Orde van den Prince, Afdeling 't Zwin.

Margriet Lorier uit Oostburg heeft een lintje (Ridder in de Orde van Oranje Nassau) gekregen omdat zij zich jarenlang belangeloos in diverse functies locaal en provinciaal heeft ingezet voor de Kerkenraad PG 'de Brug', werkgroep Oecumene Oostburg, Stichting Comité 4 mei Oostburg, Presidente Gereformeerde Vrouwenvereniging "Belijden en Beleven" Oostburg, Christelijke Schoolvereniging Emanuel, Service Club Inner Wheel Zeeuws-Vlaanderen en als lid van de Verenigingsraad NCRV.

Cees Kosten uit Breskens kreeg zijn Koninklijke onderscheiding (Lid in de Orde van Oranje Nassau) voor zijn jarenlange verdienstelijkheden voor Stichting Computer Club Breskense Senioren, Stichting Visserijmuseum Breskens, IJzendijkse Volleybal Club (IJVC), Stichting Vuurtoren Breskens, Volleybalvereniging SAVOK in Sas van Gent en als mantelzorger.

Allen gefeliciteerd met jullie welverdiende Koninklijke onderscheiding.

Groepsfoto gedecoreerden