Sabewa Zeeland attendeert op aanmelding Berichtenbox

nmiddels hebben inwoners uit de gemeenten Borsele, Hulst, Goes, Kapelle, Reimerswaal, Sluis, Terneuzen en Tholen de belastingaanslag van Sabewa Zeeland ontvangen.
Inwoners uit de gemeenten Schouwen-Duiveland, Middelburg, Vlissingen, Veere en Noord-Beveland ontvangen de aanslag waterschapsbelasting eind maart 2018.
Wie zich heeft aangemeld voor de Berichtenbox op MijnOverheid ontvangt de belastingaanslag enkel digitaal.

Heeft u nog geen belastingaanslag van Sabewa Zeeland per post ontvangen?
Dan heeft u de belastingaanslag wellicht via de Berichtenbox van MijnOverheid ontvangen.
De Berichtenbox vindt u op mijnoverheid.nl. U kunt daar inloggen met uw DigiD-inlognaam en –wachtwoord.
Onder Instellingen vinkt u aan van welke organisaties u digitale post wilt ontvangen.
Ook kunt u aangeven of u een melding per e-mail wilt ontvangen op het moment dat er een nieuw bericht in de Berichtenbox is geplaatst. In het menu-onderdeel Berichtenbox vindt u de correspondentie van de aangevinkte organisaties.

Betaling

De betaling van de termijnbedragen regelt u zelf door een machtiging voor automatische incasso af te geven of door zelf het bedrag over te maken vóór de genoemde vervaldata.
De vervaldata staan rechtsboven op het aanslagbiljet.
Bij een automatische incasso wordt het bedrag in 9 termijnen afgeschreven.

Communicatie vervaldata

Als extra service attendeert Sabewa Zeeland u op vervaldata via sabewazeeland.nl en Twitter.
Dit om te voorkomen dat u te laat betaalt en daardoor met extra kosten te maken krijgt.

Borsele, Hulst, Goes, Kapelle, Reimerswaal, Sluis, Terneuzen en Tholen

Middelburg, Vlissingen, Schouwen-Duiveland, Veere, Noord-Beveland (waterschapsbelastingen)

1e vervaldag

2e vervaldag