Uitnodiging matchdag WeHelpen op vrijdag 25 mei a.s.

JOTA in Oostburg (Raadhuisplein 4) van 15.00 tot 17.00 uur

Alle inwoners uit de gemeente Sluis zijn vrijdag 25 mei van harte welkom bij de matchdag die JOTA samen met Porthos Sluis organiseert vanuit WeHelpen.
Het thema is: interesses delen.

Ben jij op zoek naar een leuke vrijetijdsbesteding, maar weet je niet goed wat?
Tijdens de WeHelpen matchdag kun je kennismaken met andere inwoners die graag hun hobby, passie of interesse met je delen.
Wellicht hou je er een maatje aan over!
Aanmelden is niet nodig.

Ben jij gek op koken, fotograferen, wandelen of tekenen?
Of heb je, alleen of vanuit clubverband, een andere passie die je graag wilt delen met inwoners?
Dan kun je bezoekers van de matchdag inspireren en begeleiden om hun vrije tijd op een leuke manier in te vullen.
Meld je aan via sociaal makelaar Ria Van den Abeele van Porthos Sluis (rvandenabeele@gemeentesluis.nl/tel. 140117).
Wij zetten dan een tafel voor je klaar, waarop jij je materiaal kunt leggen.

WeHelpen: voor hulpvraag en -aanbod

WeHelpen is er voor iedereen die een ander vrijwillig wil helpen of die geholpen wil worden.
Want elkaar helpen is vanzelfsprekend!
Het gaat om de kleine dingen die het leven makkelijker en aangenamer maken.
Ook vrijwilligersorganisaties kunnen een hulpvraag aanmelden.
Meer informatie: www.wehelpen.nl/sluis of Porthos Sluis, tel. 140117, info@gemeentesluis.nl.
Tijdens de matchdag zijn medewerkers van Porthos Sluis aanwezig om meer te vertellen over WeHelpen.