Nieuws RSS icoon

• Vacature(s) Voorzitter en ervaringsdeskundige(n) Adviesraad Sociale Zaken Sluis

De Adviesraad Sociale Zaken Sluis is op zoek naar een onafhankelijk voorzitter en andere leden die zich willen inzetten voor mensen uit de gemeente Sluis die afhankelijk zijn van een uitkering, werk zoeken, te maken hebben met armoede of schulden of moeten inburgeren.

• Nota Burgerparticipatie

Op 10 september 2019 heeft de commissie Samenleving/Middelen ingestemd met het verzoek van burgemeester en wethouders om de nota Burgerparticipatie vrij te geven voor inspraak.

• Filmpremière ‘Sloop of hoop?’

Op zondag 29 september 2019 vindt de première plaats van de film ‘Sloop of hoop’ in het Ledeltheater, Ledelplein 17 te Oostburg. De film gaat over de wederopbouw van verschillende plaatsen in de gemeente Sluis na de oorlog, welke impact dat had op West-Zeeuws-Vlaanderen en stelt ook de vraag wat er vandaag de dag met wederopbouwarchitectuur moet gebeuren.

• Business to Business Event

Op donderdag 10 oktober 2019 vindt de 17e editie van het Business to Business Event in de gemeente Sluis plaats. Met dit initiatief van Rabobank Zeeuws-Vlaanderen en de gemeente Sluis willen we de contacten tussen overheid en ondernemers en tussen ondernemers onderling verder bevorderen.