Nieuws RSS icoon

• Training Vrijwilliger+

21 februari 2020

Bent u op zoek naar een leerzame en zinvolle tijdsbesteding? En wilt u graag een bijdrage leveren aan het welzijn van andere mensen? Zo ja, heeft u er al eens aan gedacht om vrijwilliger+ te worden?

• Sabewa Zeeland verstuurt gecombineerde belastingaanslagen 2020

Tussen 22 en 29 februari 2020 ontvangen inwoners van de gemeente Sluis de belastingaanslag van Sabewa Zeeland. Dit is een gecombineerde aanslag. Zowel de gemeentelijke belastingen als de waterschapsbelastingen staan op de aanslag.

• Hulp bij belastingaangifte

De tijd is weer aangebroken voor het doen van belastingaangifte. De aangifte over het jaar 2019 moet voor 1 mei 2020 binnen zijn bij de Belastingdienst. Ga daarvoor naar www.belastingdienst.nl en klik op 'Inloggen op Mijn Belastingdienst'. Hiervoor heeft u een DigiD nodig.

• Citax nieuwe uitvoerder leerlingenvervoer Zeeuws-Vlaanderen

Citax Tiel BV is bereid gevonden om het leerlingenvervoer voor de regio Zeeuws-Vlaanderen te verzorgen nu TCR failliet is verklaard.